Детали

Report Abuse

Logo
Популарно

Маја Стојчевски – тренер за родители на посебни деца

Маја Стојчевски е тренер за родители на деца со предизвик. Нејзина мисија е да им помогне на родителите да ги надминат негативните емоции и да постигнат целосно прифаќање и благосостојба за нив и своите деца. Посебното родителство може да биде прекрасно искуство кога ќе се ослободи родителот од сите предрасуди околу дефиницијата за што е нормално.

Работи online сесии со родители од целиот свет. Таа беше мајка на 6 годишната Јоана која почина во ноември 2020, а која имаше ментален и физички предизвик, и знае како може да му помогне на секој родител кој се чувствува тажно, несреќно, осудено и заглавено.

Пишува блог на нејзината веб-страница а можете да ја најдете и на нејзиниот Јутуб канал. Постојано учествува во обуки од областа на coachingot. Живее во Нојс (Neuss), Германија.

Контакт информации

Имејл адреса
Веб страна
Социјални медиуми профили

Видео

Author Info

Везилка Бизнис Клуб

Member since 3 години ago
    View Profile