Детали

Report Abuse

cropped-Document-from-George-1

Разговор.мк – Разговарај со лиценциран психолог онлајн

Разговор.мк е платформа за ментално здравје на која што можете анонимно да најдете лиценциран психолог, да закажете термин кој вам ви одговара и истиот да го остварите.

Контакт информации

Имејл адреса
Веб страна
Социјални медиуми профили

Author Info

Георги Михаилов

Member since 3 години ago
    View Profile