Детали

Report Abuse

Тања Брковска
Популарно

Тања Брковска – тренер за животни и бизнис вештини

Тања Брковска е тренер за животни и бизнис вештини и им помага на сите кои имаат желба да го живеат животот по своја мерка со тоа што ќе ги откријат, обликуваат и остварат своите желби и соништа.

Работи преку онлајн тренинзи еден на еден или во групи. За сите наши Македонци секаде низ светот на македонски, бидејќи можеме да зборуваме и да размислуваме на било кој јазик, но чувствуваме само на мајчиниот.

Живее и работи во Скопјe.

Контакт информации

Имејл адреса
Социјални медиуми профили

Author Info

Везилка Бизнис Клуб

Member since 3 години ago
    View Profile