Детали

Report Abuse

high-res
Популарно

Хармони- Платформа за Личен Развој

Хармони нуди програми за надминување на анксиозност и панични напади, надминување на конкретни ситуации и проблеми, програма за личен развој, личен и бизнис коучинг.

Работата со нашите клиенти е во форма на индивидуални онлајн сесии со личен тренер, кои ги оддржуваме преку skype, viber или друг медиум по договор.

За повеќе детали за програмите може да прочитате на нашата веб страна. За оние на кои им е потребна поддршка, меѓутоа не се во можност да се приклучат во програмите од финансиски причини, постои можност да им биде одобрена стипендија.

Дополнително, на нашиот youtube канал објавуваме различни техники и медитации кои се достапни за сите.

Контакт информации

Имејл адреса
Социјални медиуми профили

Видео

Author Info

Jasmina Risteska

Member since 3 години ago
    View Profile