МузикаМузика и уметност

Благој Нацоски со Франческо Ди Чело – карантински дует

Везилка Магазин

Италија се обидува да го стави под контрола коронавирусот.

Веселите Италијани како полека да ги снемува на отворените балкони по долгиот карантин. Македонскиот тенор, Благоја Нацоски придонесе со нота оптимизам на социјалните мрежи, со уште еден дует со Франческо Ди Чело за да го милуваат светот.

Уживајте!

A grande richiesta un altro duetto con il tenore Blagoj Nacoski ?#iorestoacasa

Posted by Francesco Di Cello on Tuesday, March 31, 2020

Везилка Магазин