Музика и уметност

Благој Нацоски со јапонски хор

Болен ми лежи Миле Поп Јорданов

Благој Нацоски
Везилка Магазин

Македонскиот тенор Благој Нацоски, заедно со јапонски хор, ја изведуваат една од нашите најубавите македонски песни „Болен ми лежи Миле поп Јорданов“

Везилка Магазин