МакедонијаРепортажи

Видео репортажа: Скопје низ децениите

Изработена од Кирил Пејовски

Везилка Магазин

Прекрасна видео репортажа на Кирил Пејовски за Скопје низ децениите, како потсетување на едни поинакви времиња.

Уживајте!

СКОПЈЕ НИЗ СЛИКИ,СКОЦКАНИ У ВИДЕО ВО HD резолуцијаМузика: моја гитарска изведба на ЧИЈА СИ.(мала реклама, ако ме бива 🙂 )

Posted by Kiril-Kiko Pejovski on Sunday, June 23, 2019

Везилка Магазин