Кујна

Готвиме со Фичо – Топло ладно десерт

Лава колач

Везилка Магазин

Одличен рецепт за Топло Ладно:

125гр путер

100гр темно чоколадо

40гр млечно чоколадо

100гр шеќер во прав

2 цели јајца и 2 жолчки

7 лажици брашно

Печење (без вентилатор) 220С – 8-10 минути (зависи од рерната и големината на калапот).

 

Везилка Магазин