Корисни линковиМакедонија

Етнолошки документарни филмови

Достапни на YouTube

Везилка Магазин

Македонскиот музеј постави етнолошки документарни филмови на својот YouTube канал.

Сите можете да ги прегледате тука

Везилка Магазин