Везилка Магазин

 

Е проект на Traikovsky ABN 77 826 815 820

 

Ко-основач и Менаџер на проектот – Ирена Трајковска irena@vezilkamagazine.com
Ко-основач и Главен и одговорен уредник – Катерина Топалова katerina@vezilkamagazine.com
Уредник на книжевно творештво и автор на Палавковците – Владо Јаневски
Соработници – Маја Стојчевски , Снежана Џамбазова – Попорданоска, Јордан Ристовски,  Тања Брковска
Контактcontact@vezilkamagazine.com
Лого дизајн – Гордана Вренцоска

 

 

 

© Copyright 2020 Vezilka Magazine Сите права се задржани / All rights reserved.