Кујна

Мусака – рецепт и начин на приготвување (видео)

Готвиме со Јана Бранова

Везилка Магазин

Рецепт

 

8 варени компири

3-4 модри патлиџани

3/4кг мелено телешко месо

3/4 мелено свинско месо

2 големи кромида

2 сецкани главчиња лук

3 пиперки сецкани

1 мал домат сецкан

Гответе со Јана Бранова

Везилка Магазин