Please assign a menu to the primary menu location under menu

Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Вистински пријател“

Везилка Магазин

Понекогаш се прашувам…

Авантурите на палавковците можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

 

Везилка Магазин

Напишете коментар

„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar