Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Ден на македонското знаме“

Везилка Магазин

Палавковците не го заборавија Денот на македонското знаме и продолжуваат да се борат за своите правдини…

Авантурите на палавковците Тот, Мокси и Миа можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин