Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Диета“

Везилка Магазин

Никогаш не е лесно да одбиеш понудено парче торта…

Авантурите на палавковците можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Текст и цртеж: Владо Јаневски

Везилка Магазин