Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Заедно“

Везилка Магазин

Денес во Везилка се појавува уште еден палавко. Дали Мокси конечно ќе најде некој што сака да ја слуша неговата музика?

Авантурите на палавковците Тот, Мокси и Миа можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин