Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Кога ќе пораснам”

Везилка Магазин

Зошто малиот Тот едвај чека да порасне?

Авантурите на палавковците Тот, Мокси и Миа можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

translation:
– WHEN I GROW UP I WILL HELP EVERYONE.
– YOU CAN’T HELP EVERYONE, BUT EVERYONE CAN HELP SOMEONE.

Везилка Магазин