Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Лавовска борба“

Везилка Магазин

Македонскиот тим се бореше до последниот свиреж… 

Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин