Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Напред Македонија!“

Везилка Магазин

Европското првенство во фудбал е тука. Палавковците секогаш навиваат за Македонија, без разлика дали победува или губи. Се разбира, убаво ќе биде ако нашиот тим продолжи да победува како досега…

Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин