Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „На пат околу светот“

Везилка Магазин

„Зарем има нешто поубаво од патување?“ си рече Сани, нашиот нов палавко и тргна на пат. Миа реши да му се придружи.

Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин