Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Сигурен”

Везилка Магазин

Понекогаш најдобро е да ги затвориш очите и да ѝ се препуштиш на твојата фантазија…

Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин