Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Сѐ во свое време”

Везилка Магазин

По обичај, палавковците имаат безброј прашања. Но, сѐ во свое време…

Авантурите на палавковците Тот, Мокси и Миа можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

translation:
– THINKING OF HAVING CHILDREN?
– FIRST WE NEED TO GET EMPLOYMENT AND BUY A HOUSE.

 

 

Везилка Магазин