Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Чуден цртеж“

Везилка Магазин

Во светот на Палавковците за сè има добро објаснување, па така и за овој чуден цртеж…

Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Везилка Магазин