Кујна

Сеќавања од Македонија – Шарска плескавица

Македонска плескавица полнета со сирење

The Euro Cooking Canuk
Везилка Магазин

The Euro Cooking Canuk кажа за неповторливиот вкус на нашата шарска плескавица:

Sharska Pljeskavica is a burger like no other! Crispy grilled on the outside, moist, ooey, gooey and cheesy in the middle. Try some today! The flavours will blow your mind!

Како се прави, и зошто е толку вкусно ова јадење, погледнете во неговото видео:

Везилка Магазин