МакедонијаРепортажи

Убавините на Битола

Градот на конзулите

cityMacedonia Timeless
Везилка Магазин
Битола подолг период беше космополитски град во однос на европска архитектура и битолчани често се фалат дека Битола влегла во 20-от век со фаетони и 3.000 клавири.

 

Уживајте во репортажата на Macedonia Timeless во видеото подоле:

 

Везилка Магазин