Ида Протугер Вељковиќ

Ида Протугер Вељковиќ
4 posts
Лично

Изолацијата отвори повеќе време со децата

Изолацијата во време на коронавирус отвори повеќе време со децата. Но, тоа отвори и предизвици за родителите кои се под...

Повеќе