Ирена Трајковска

Ирена Трајковска
72 posts
Интервјуа

Тијана Дапчевиќ: „Ја чувствувам љубовта на Македонците насекаде низ светот“

Лично и отворено, впрочем со неа не може поинаку. Тијана Дапчевиќ, пејачка и актерка, уметник кој постојано твори, во време...

Повеќе
1 7 8
Page 8 of 8