Јордан Ристовски

Јордан Ристовски
42 posts
Деветнаесетгодишен македонски Маори од Мелбурн, Австралија. Негувател со полно работно време, страствен спортист и стара душа. Нежен џин вљубен во животот, кој аспирира да стане автор.
Сонце, папрат и кенгур

Сонце, Папрат и Кенгур: Мојата последна година во средно училиште

The English version can be found on this link.   Одделение десетто: доаѓаме до самиот крај на моето школување. Последните...

Повеќе
1 2 5
Page 1 of 5