Катерина Топалова

Катерина Топалова
25 posts
Главен и одговорен новинар
Интервјуа

Виктор Ангелов: „Обожавам да сум во Штип кога се одмарам од светот“

Преку престижната Виена до светските метрополи, виолината го однесе штипјанецот Виктор Ангелов на сите познати улици. За некои сон да...

Повеќе
Интервјуа

„Можеш да го заобиколиш светот, но родната земја никогаш нема да ја заборавиш“

Деветнаесет години носела радост во семејствата во Македонија. Познатиот гинеколог, Марија Хаџи Лега направила мајки од илјадници жени, помогнала на...

Повеќе
1 2 3
Page 1 of 3