Катерина Топалова

Катерина Топалова
19 posts
Главен и одговорен новинар
Репортажи

Сан Франциско – светската луда железница

Патувањата се најдобрата инвестиција. Секое место има посебен жар, но од сите, само едно останува врежано во спомените како најмагично....

Повеќе
1 2
Page 2 of 2