Катерина Топалова

Катерина Топалова
42 posts
Главен и одговорен новинар
Интервјуа

Половина од срцето ми чука во друга временска зона

Станува порано за да ги слушне пред да легнат, легнува подоцна за да им посака добро утро. 71 годишната Марија...

Повеќе
1 4 5
Page 5 of 5