Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ленка Везилка

Лично

Ленка: Анкета

  Значи, да ја сублимираме анкетата. Во прашалникот 8% беа мажи што одговорија и тоа од оние што никако не...

Повеќе
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar