Маја Стојчевски

Маја Стојчевски
35 posts
Родителство

Лично: Важноста на грижа за себе

  Што значи за вас грижа за себе? Многу луѓе ја дефинираат како одење во спа центри, масажи, шопинг или...

Повеќе
Лично

Петнаесет книги кои ги прочитав во 2020 – Што да читате за поширока перспектива и прифаќање на секојдневните ситуации? – прв дел

  Читање книги ми е една од омилените активности. Во изминатите шест години не можев да уживам во читање онолку...

Повеќе
1 2 4
Page 1 of 4