Тања Брковска

Тања Брковска
18 posts
Тренер за личен и бизнис развој
Личен и бизнис развој

Лично: Што е среќа?

  Денеска ќе прочитате извадок од мојот мотивациски прирачник „За сечие дете“ во кој е накратко обработена темата СРЕЌА, не...

Повеќе
1 2
Page 1 of 2