Везилка Магазин

Везилка Магазин
93 posts
Репортажи

Убавините на Битола

Првиот конзулат во Битола е основан во 1851 година од Австро-Унгарската империја, и беше град на конзулите скоро девет децении,...

Повеќе
1 9 10
Page 10 of 10