Вишња Дурацоска

Лично

Дали сте подготвени да откриете кои сте? – втор дел

Што сакам? Сакам да имам ИЛИ сакам да бидам?   Сакам да имам убава голема куќа покрај морскиот брег. Сакам...

Повеќе