Бизнис Клуб

Sorry, This block requests minimum 3 posts to display, Please try to select other queries or add more posts...

Бизнис Клуб

Како да ги поврземе и промовираме онлајн бизнисите на Македонците низ светот?

Дали рачно изработувате накит/козметика и го продавате на Етци/Ибеј/Инстаграм? Дали имате развиено свој производ кој може да се продава и доставува глобално, низ целиот свет? Дали водите онлајн часови за јога/фитнес/медитација/сликање/музика? Дали сте психолог/психотерапевт/тренер за личен или бизнис развој кој работи со клиенти од целиот свет? Или можеби имате платформа за изучување јазик/курсеви?  Дали работите во секторот за информатички технологии...

Повеќе