Интервјуа

Интервјуа

Јасна Цветановска: „Нема ништо поубаво, повистинско и помоќно кога сопствената кожа ти е поудобна и од најубавата облека скроена по мерка“

Уникатна, непосредна, насмеана, искрена и директна, девојка со која разговорот нема да ви биде здодевен во ниту еден момент - накратко вака може да се опише Јасна, Македонката која веќе 13 години го живее својот сон во Лос Анџелес. Нејзина сестра е нашата позната водителка Зорица Црношија, а сопруг едниот од нашите најпознати режисери - Дарко Митревски, и иако опкружена...

Повеќе
Интервјуа

Рената Горговска: „Сакам Стефани да верува дека Универзумот ќе ѝ даде се` што ќе посака и дека мора да е благодарна за тоа“

Животот на Рената Горговска е како излезен од филмска лента - преселба на млади години во Лондон, пронаоѓање љубов, несреќа...

Повеќе
Интервјуа

Бетина Кузевски: „Сакав да имам онлајн датотека од испробани рецепти кои ќе ми бидат секогаш и секаде на „дофат“ “

Бетина Кузевски е личноста која стои позади блогот „Зготвено со љубов“, и да бидеме искрени, љубов е нешто што дефинитивно...

Повеќе
Интервјуа

Маја Стојчевски: „Ако не се мрднеме ние во насока на раст и развој, ќе не` помрдне животот со разни предизвици“

Храбра, непоколеблива, борбена, а сепак нежна - ова е Маја Стојчевски, coach за родители на посебни деца, мајка на прекрасната...

Повеќе
Интервјуа

Бојан Грбиќ – „Фотографијата ме спаси, ми ја исполни душата и ми стана средство за изразување“

Роден во Скопје, лектор по македонски јазик кој ја создаде и води истоимената Фејсбук страна , вљубеник во македонското, патувањата...

Повеќе
1 2 6
Page 1 of 6