Please assign a menu to the primary menu location under menu

Интервјуа

Интервјуа

Вистината е таму каде што се крие тајната

  Од Марионка до You – патот нималку лесен, ама многу интересен, и верувам полн и уживања и предизвици. 24 години од твојот живот помина на релација надвор - во Македонија.  Како се движеа твоите преселби, и зошто се решивте да заминете со родителите во 96та година?   Искрено, до 2003 јас бев во рацете на фамилијата. Сите одлуки беа...

Повеќе
1 11 12 13
Page 12 of 13
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar