Covid-19

Разно

Драгана Карашова: Физиотераписка рехабилитација по прележан Ковид 19 – совети за пациентите

Драгана Карашова е физиотерапевт со долгогодишно искуство надвор од Македонија. Таа е магистер по физиологија и спортска медицина, која по скоро 2 децении живеење надвор, од кои последните 10 години во Шведска, неодамна со своето семејство се врати во Охрид. Во продолжение е нејзин личен текст за како физички да се рехабилитирате по прележан Ковид. *********************** Особено е важно да...

Повеќе