Светска кујна

Sorry, This block requests minimum 3 posts to display, Please try to select other queries or add more posts...

Светска кујна

Рецепт: Бадем (ИКЕА) торта

Margarita food: Ми се случуваше да возам 30 минути, а со гужва во сообраќај и повеќе само да стигнам до ИКЕА за да ја купам оваа торта од бадем. Замрзната ја продаваат, таман додека се вратам да ми се одмрзне. Многу вкусна, но мала и скапа. А да не го рачунам возењето… Ќе ја направам. За сѐ сум таква. Кога...

Повеќе