Лично

Another way of living

Личен развој: Како да го препознаете вашиот духовен близнак?

  Кога велиме дека копнееме по нашата друга половина, всушност мислиме на нашиот духовен близнак (soul mate).  Верувам дека ќе се запрашате: „Што е тоа духовен близнак или „душа близначка“? Вашата душа близначка е онаа личност со која сте предодредени да се чувствувате длабоко поврзани на физичко, емоционално, ментално и духовно ниво. Тоа може да биде вашиот љубовен партнер, вашиот...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Кои квалитети треба да ги поседува вашиот партнер за да имате среќна и долготрајна врска?

  Многумина од нас ја прават истата грешка –одбираат партнер врз основа на една или две убави карактерни особини, наместо...

Повеќе
Лично

Личен развој: Кои вредности кои треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и хармонична врска?

  Што мислите кои вредности треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и храмонична љубовна врска? Според...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Дали сте во спасувачка мисија во вашата љубовна врска?

  Вашиот партнер има сериозни емоционални, физички или финансиски проблеми; Вашиот партнер често се чувствува збунето, беспомошно и ја презема...

Повеќе
1 2 19
Page 1 of 19