Личен и бизнис развој

Лично

Личен развој: Кои вредности кои треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и хармонична врска?

  Што мислите кои вредности треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и храмонична љубовна врска? Според мислењата на експертите за љубовни врски, искреноста, интегритетот и довербата се неопходни состојки за да имате долготрајна, среќна и хармонична врска. Довербата е скапоцен елемент во врската, бидејќи Ви дава постојано чувство на сигурност и стабилност.  Да му верувате на...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Дали сте во спасувачка мисија во вашата љубовна врска?

  Вашиот партнер има сериозни емоционални, физички или финансиски проблеми; Вашиот партнер често се чувствува збунето, беспомошно и ја презема...

Повеќе
1 2 4
Page 1 of 4