Родителство

Родителство

Лично: Единаесет нешта што треба да ги запамтите ако имате посебно дете

  Знам дека мислите не ви се секој ден насочени кон ова што го пишувам денес, но овие работи се многу важни. Можат да направат огромна разлика во вашето зборување и изразување, енергијата и изборите кои ги правите доколку станете длабоко свесни за следниве факти. Ако имате дете со посебни потреби (не сакам да го користам терминот “посебни потреби“ но...

Повеќе
Лично

Петнаесет книги кои ги прочитав во 2020 – Што да читате за поширока перспектива и прифаќање на секојдневните ситуации? – прв дел

  Читање книги ми е една од омилените активности. Во изминатите шест години не можев да уживам во читање онолку...

Повеќе
1 2
Page 1 of 2