Сексологија

Лично

Ленка: Анкета

  Значи, да ја сублимираме анкетата. Во прашалникот 8% беа мажи што одговорија и тоа од оние што никако не доживуваат оргазам со пенетрација. Де факто, како што кажавме во претходната статија, мажите, со пенетрација или без, немаат проблем со оргазмот, но уморот, мислата, децата или што и да е неочекувано, им го прекинуваат самото доживување. Значи, не се секогаш...

Повеќе
Претставуваме

Доктор Жана Врангалова – сексолог од Њујорк која со Uncensored сака да поттикне разговори за табу теми

Д-р Жана Врангалова е Македонка во Њујорк, докторант по развојна психологија од Корнел универзитетот, истражувач за секс, говорник, писател и...

Повеќе