Please assign a menu to the primary menu location under menu

Сексологија

Лично

Ленка: Оргазам

Осми март. Денот на жената. Се зачудив кога сретнав две честитки што кружеа по социјалните мрежи: „Не им подарувајте цвеќе на жените, подарете им оргазам“ „Не им подарувајте цвеќе на жените, најдете им ја Г точката“ Е мајку му, си реков, значи жениве речиси добиваат оргазам онолку колку цвеќе за Осми март? Еднаш годишно? Не разбирам. Зошто оргазмот би бил...

Повеќе
Претставуваме

Доктор Жана Врангалова – сексолог од Њујорк која со Uncensored сака да поттикне разговори за табу теми

Д-р Жана Врангалова е Македонка во Њујорк, докторант по развојна психологија од Корнел универзитетот, истражувач за секс, говорник, писател и...

Повеќе
1 2
Page 2 of 2
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar