Сонце, папрат и кенгур

Сонце, папрат и кенгур

Сонце, Папрат и Кенгур: Приказната за мајка ми и татко ми

The English version can be found here. Ен Ландерс еднаш рече Љубовта е пријателство што се запалило. Овој цитат совршено ја опишува романсата на мајка ми и татко ми, Сашо и Елса Ристовски. За нив пишував во минатите текстови, но не до детали до кои ќе одам денеска. За многумина, љубовта е многу сложена тема која е испреплетена со потешкотии...

Повеќе
1 2
Page 1 of 2