Сонце, папрат и кенгур

Претставуваме

Сонце, Папрат и Кенгур: Мојот татко Сашо низ годините

The English version can be found here.   Кога луѓето ме среќаваат и прашуваат на кој родител личам повеќе, секогаш велам дека сум еднаква рамнотежа на двајцата. Еднаков биланс на Македонија и Нов Зеланд. Татко ми Сашо отсекогаш имал репутација дека е еден брутално директен човек, чија уста вознемирувала некои луѓе во текот на годините. Но, јас никогаш не го...

Повеќе
1 2 3
Page 2 of 3