Сонце, папрат и кенгур

Книжевно творештво

Сонце, Папрат и Кенгур: Мојата Маори приказна, во чест на мојата мајка

The English version can be found here.   Беше ужасно тешко, а воедно ми беше потребно и многу храброст да го напишам овој текст, особено кога односите не се розови. Но, ова е сè уште дел од мојата приказна и ќе го напишам во сеќавање на мајка ми. Затoa што таа ме воспита да бидам храбар, моќен Маори.   Најблиското...

Повеќе
1 2 3
Page 3 of 3