Another way of living

Another way of living

Личен развој: Дали сте во врска со личност која сака да ве контролира?

  Дали вашиот партнер смета дека секогаш е во право? Дали вашиот партнер се вознемирува доколку не ги правите работите на „одреден начин“? Дали вашиот партнер постојано ве осудува и ве критикува? Дали вашиот партнер е постојано е незадоволен од вас и вели дека сē што правите е „погрешно“? Ако одговоривте потврдно на некое од горенаведените прашања, значи дека сте...

Повеќе
1 2 3
Page 2 of 3