Another way of living

Another way of living

Личен развој: Осум типови на личности кои треба да ги избегнувате во животот

  Во секојдневниот живот се среќаваме со голем број луѓе. Некои од нив имаат позитивно влијание врз нас и поради тоа, сакаме да ги задржиме во нашите животи. Меѓутоа, понекогаш дозволуваме некои негативни личности да станат дел од нашиот живот. Следува описот на осумте типови на личности кои треба да ги избегнувате во животот:   1. Озборувачи - Озборувачите обично...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Како да живеете среќен и исполнет живот во денешниот модерен свет?

Животот е најубавиот, најсветиот и најскапоцениот дар. А најважната цел во животот е да се постигне потполно внатрешно задоволство, мир,...

Повеќе
1 2 3
Page 3 of 3